Nike και το 2021,
 Total views OF the post: 120
Η Stussy και η Nike βρίσκονται σε καυτό ρυθμό αυτή τη στιγμή, φρέσκα από τρεις εντυπωσιακές συνεργασίες το 2020. Τώρα, οι δύο επέστρεψαν για περισσότερα, με την μάρκα ενδυμάτων με έδρα την Καλιφόρνια να πειράζει το επόμενο έργο από τους μακροχρόνιους συνεργάτες μέσω του Instagram τους αυτήν την εβδομάδα. Η συνεργασία μεταξύ του Stussy και της Nike του Λος Άντζελες ξεκίνησε το έτος 2000, grtrainers.com όταν το Swoosh χτύπησε την παγκοσμίου φήμης μάρκα τρόπου ζωής για να βοηθήσει το ντεμπούτο του νέου παπουτσιού Huarache, η πρώτη συνεργασία της Nike της δεκαετίας του 2000. Η Stussy δημιούργησε δύο χρωματισμούς στη νέα σιλουέτα που τρέχει, παρουσιάζοντάς τα σε εξαιρετικά περιορισμένους αριθμούς μέσω του κεφαλαίου του Λονδίνου.

Αφού η Nike έκανε προεπισκόπηση του σχεδιασμού μαζί με την υπόλοιπη συλλογή Air Max Spring 2021 νωρίτερα αυτό το έτος, το Air Max 2090 EOI έχει πλέον λάβει μια πιο προσεκτική ματιά. Το name EOI του sneaker σημαίνει "Evolution of Icons" και δίνει μια υπόδειξη για τις εμπνεύσεις του shoes, το οποίο περιλαμβάνει αναφορές σε μερικές από τις πιο αγαπημένες κυκλοφορίες του Air Max εδώ και χρόνια. Ο σχεδιασμός του shoes αποτίει φόρο τιμής στο Air Max 90, με μια σειρά υλικών στο πάνω μέρος προς τιμήν της σιλουέτας. Επιπλέον, η έγχρωμη έμπνευση υπέρυθρων θυμίζει ένα προηγούμενο σχέδιο, nike air max χαμηλη τιμη ελλάδα καθώς οι επιτυχίες του "Bright Crimson" κάθονται δίπλα στο "Racer Blue" και το "Summit White".

[Image: NikeHuarache24.jpg]

Το σκάψιμο των αρχείων δεν είναι κάτι καινούργιο για την οικογένεια Nike και το 2021, το Swoosh γυρίζει πίσω τα ρολόγια για να επισημάνει έναν από τους κλασικούς δρομείς της δεκαετίας του '90: το Air Max ninety-six II. Μέσα στον εορτασμό της 25ης επετείου του, το μοντέλο έφερε ήδη φως στο επερχόμενο μακιγιάζ "Goldenrod" και τώρα αποκάλυψε επίσημα την επερχόμενη γυναικεία προσφορά του "Comet Red". nike air max ανδρικά Το κορυφαίο μισό αυτού του μοντέλου είναι κατασκευασμένο με δύο κύρια υλικά συμπεριλαμβανομένου του πλέγματος και των λείων δερμάτων. Το πρώτο αποτελεί τα υποστρώματα που δεν έχουν αγγίξει όσον αφορά το χρωματισμό, ενώ το δεύτερο εμφανίζεται μέσω των καθαρών λευκών επικαλύψεων και των προφυλακτήρων "Grape Ice".

Το Base Locker και το Completely new Balance ενώθηκαν για να δημιουργήσουν μια νέα πρωτοβουλία με τίτλο "NB Collective", η οποία έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει τη δημιουργικότητα της νεότερης γενιάς. Μαζί, έχουν ξεκινήσει ένα δίδυμο συνεργατικών New Sense of balance 327 colorways, το ένα είναι μια έκδοση ουδέτερου τόνου για τους άνδρες, ενώ η άλλη είναι μια παιχνιδιάρικη επανάληψη για τις γυναίκες. visit here Για τα παιδιά, η δημοφιλής σιλουέτα του τρόπου ζωής σχεδιάζεται με αποχρώσεις του γκρι αποκλειστικά και χωρίζει μεταξύ των σχισμών μεταξύ στερεών μαύρων συνθετικών και σουέτ υλικών στον πλευρικό τοίχο, ενώ η μεσαία πλευρά έχει λευκό φόντο.

Possibly Related Threads...
kith x nike air force 1 low nyc wit
Subscribe to this thread

Users browsing this thread: 1 Guest(s)


Return to Top