air jordan 9 kope
 Total views OF the post: 168
Hoewel het 30e productiejaar van de Air Jordan 5 over een paar dagen eindigt, heeft Jordan Brand in 2021 nog steeds veel te bieden met onder andere deze nieuwe "Jade Horizon" -uitvoering. Al opgedoken in een handvol andere kleurstellingen voor 2021, is de Air Jordan 5 weer terug met een nieuwe kleurstelling gepland voor volgende herfst. Gekleed in een unieke kleurstelling van Jade Horizon, Light Silver, air jordan 5 lage prijs sale Anthracite en Pink Glaze, zijn er nog geen gelekte afbeeldingen opgedoken. Op basis van de officiële kleurblokkering, verwacht u overal hints van groen en roze te zien, terwijl zwart en zilver overal bij de details worden gebruikt. Een ijzige rubberen buitenzool zal waarschijnlijk ook worden gebruikt.

Jordan Brand blijft Singles Day vieren met de aanstaande titelloze Air Jordan 6 ‘Singles Day’ release. Singles Day wordt gevierd op 11 november en is populair in China. Oorspronkelijk als een onofficiële vakantie voor vrijgezellen, en nu bekend als de meest massale offline en online winkeldag ter wereld. Uitgelicht met subtiele graphics, heeft deze Air Jordan 6 het overwegend zwart thema. Ten eerste krijgt de basis de meeste aandacht van het textiel, terwijl afbeeldingen van bloemen, rozen en zelfs basketballen subtiel zijn gebruikt. Bovendien komt zwart nubuck vervolgens terecht op de overlays en tussenzool, waar de afbeeldingen opnieuw worden geplaatst. air jordan 6 online kopen Het toevoegen van een vleugje zwart is een hartvormige veter lock-in rood en metallic goud op de hangtag. Eindelijk maakt een zwarte rubberen buitenzool de look af.

[Image: Jordan5-a17.jpg]

Jordan Brand heeft zojuist een gloednieuwe Air Jordan 9 onthuld voor zijn dameslijn. Deze iteratie, genaamd "Change The World", heeft asymmetrische kleurblokken die het klassieke silhouet verlevendigen. Beginnend bij de bovenkant van het silhouet is het gestroomlijnde "AIR JORDAN" -logo op de new tong/tanga geborduurd, aangevuld met touwveters en heldere rubberen oogjes rond de voorvoet. De kragen en oogjes van de linkervoet hebben het lichtgeel palet, in contrast met oranje accenten van dezelfde details als op de rechtervoet. Op de hiel zit een rubberen “Jumpman” -logo, waaronder een geborduurd “23” -label is geweven. air jordan 9 kopen online Naast de levendige spatborden van het silhouet, is de rest van een bovendeel voorzien van sense of humor volnerfleer met subtiele perforaties. Al deze details rusten op een stevige tweekleurige tussenzool die is gebouwd om optimaal comfort en ondersteuning te bieden.

Vorige week maakten de mensen van het Jumpman-team officieel hun volledige retro-opstelling voor de komende feestdagen bekend, en onder de verleidelijke reeks releases zullen twee van de op handen zijnde inzendingen de altijd klassieke Air Jordan 12 zijn. gewaagde en heldere "Reverse Flu Game", en de meer subtiel vormgegeven "Concord" -optie, waarvan de laatste gericht is op een aankomst tegen midden oktober. Voorafgaand aan vandaag wisten we al dat deze specifieke iteratie zou binnenkomen herenmaten, maar een lijkt erop dat de voorraad ook zal worden uitgebreid naar de categorie van de basisschoolmaat. Alles, van het stevige zwarte leren bovendeel tot de kiezelstenen spatborden, tot de paarse slagen op de tonglogo's, hielbanners en de air jordan 12 lage prijs eerste set oogjes blijven intact, maar worden alleen verkleind om te passen bij het jongere publiek van Jordan Brand.
Subscribe to this thread

Users browsing this thread: 1 Guest(s)


Return to Top